grillad smörgås
här kommer recept på toasten som lagades till middag igår.
keso-, pesto- & fetafyllda skinktoast
4 dubbla smörgåsar
8 skivor fullkornsbröd (vi tog pågens kärnsund)
4 skivor skinka
4 soltorkade tomater
4 msk keso
2 tsk grön pesto
40g fetaost
citronsaft efter behag
örtsalt
ev. färskost om man vill
sätt in kontakten till smörgåsgrillen i eluttag. blanda fyllningen till toasten i en bunke till önskad konsistens, bre färskost på varje brödskiva om lite krämigare konsistens önskas. fördela röran på fyra bröd och avsluta med en ny brödskiva. grilla smörgåsarna ca 10 min när smörgåsgrillen har blivit varm. servera med grönsallad, citronskiva och gurka.
keso-, pesto- & fetafyllda skinktoast
4 dubbla smörgåsar
8 skivor fullkornsbröd (vi tog pågens kärnsund)
4 skivor skinka
4 soltorkade tomater
4 msk keso
2 tsk grön pesto
40g fetaost
citronsaft efter behag
örtsalt
ev. färskost om man vill
sätt in kontakten till smörgåsgrillen i eluttag. blanda fyllningen till toasten i en bunke till önskad konsistens, bre färskost på varje brödskiva om lite krämigare konsistens önskas. fördela röran på fyra bröd och avsluta med en ny brödskiva. grilla smörgåsarna ca 10 min när smörgåsgrillen har blivit varm. servera med grönsallad, citronskiva och gurka.
Kommentarer
Trackback