torskgratäng med keso

gårdagens enkla och riktigt goda middag!


torskgratäng
400g torsk eller vit fisk
250g keso
150g fetaost
trattkantareller efter smak
timjan
salt o peppar
2 tomater
sätt ugnen på 175 grader. tina fiskfilén och lägg i en smord ugnsfast form. salta och peppra fisken. bred över keso, kantareller, smula över fetaost och hackad timjan. dela tomaterna på mitten och placera en halva i varje hörn. salta och peppra. gratinera fisken i ugnen ca 40-45 min. se efter så att det inte bränns vid, täck isåfall med folie tills fisken är färdig. servera med matvete eller potatis och en grönsallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!